Slide background

STÄDNING HEMMA.

Ta det lugnt när du kommer hem. Vi ordnar städningen.

Hemstädning

Kontinuerligt hemstäd

För oss är det är det viktigt att ta del av era önskemål och ge en anpassad offert och individuell städinstruktion. Vi lägger stor vikt vid att Ni ska känna er trygga med oss och veta vem som är hemma hos er. Vi erbjuder kontinuerlig hemstädning på intervall om varje, varannan och var fjärde vecka.

Vår personal arbetar alltid i företagets profilkläder, har företagets ID-kort och är väl informerade om arbetsplatsens skyddsföreskrifter, tillbud- & olycksfallshantering, avvikelserapportering och sekretess. Vi vill att vår personal ska ha rätt förutsättningar och kunna utvecklas i sitt arbete, kompetensutveckling och regelbunden utbildning är därför en naturlig del i vår verksamhet. Utdrag ur belastningsregistret tas alltid när vi anställer nya medarbetare.

Vid intresse av kontinuerlig hemstädning kommer vi ut till er och presenterar hur vi jobbar med hemstäd. Ni lägger fram era önskemål och därefter tar vi ett varv hos er och går igenom precis vad som skall ingå. Utifrån detta får ni sedan en offert och individuell instruktion för erat hem.

Kontakta Melinda för mer info eller för att boka in ett kostnadsfritt besök.

Melinda Demeny

Direkt: 0522-64 55 98
E-post: melinda@seso.se